T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
RİZE / FINDIKLI - Fındıklı 15 Temmuz Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Gençler Neden Bizi Seçmelisiniz

 

Köklü Bir Eğitim Yuvası Olan Okulumuzu Neden Tercih Etmelisiniz?

Okulumuz 1989 yılında eğitim-öğretime başlamış olup 33 yıllık mazisi olan bir okuldur. Her yönüyle sistemin düzenli işlediği bir eğitim yuvasıdır. Okulumuzda Kariyer öncelikli değil; karakter temelli eğitim anlayışıyla önce iyi insanlar yetiştirmek esas alınmaktadır.

• Öğretmen Kadrosu Okulumuzun genç, dinamik, kaliteli ve oturmuş öğretmen kadrosu, okulumuzun en güçlü yanlarından biridir. Öğrencilerin en iyi şekilde yetiştirilmesi için yapılması gereken her türlü çalışma öğretmenlerimiz tarafından özverili bir şekilde yerine getirilmektedir. Okulumuzda 27 kadrolu öğretmen görev yapmaktadır.

Başarı Durumumuz

Okulumuzda çalışan öğrenci okulumuzdan istediği üniversiteye, istediği fakülteye gidebilir. Öğrencilerimiz okulumuzda aldıkları kaliteli eğitim neticesinde kazandıkları üniversitelerde ve atıldıkları meslek hayatlarında başarı elde ettikleri gözlemlenmekte ve bu durum bizzat kendileri tarafından dile getirilmektedir. Tüm öğrencilerimiz başarılarına göre farklı alanlarda sürekli ödüllendirilmektedir.

Teknolojik Donanım Bakımından İyi Bir Seviyede.

Ders araç gereçleri, tüm sınıflarımızda akıllı tahtalar, fotokopi makineleri ve optik okuyucu cihazı başta olmak üzere bütün teknolojik donanım öğrenci ve öğretmenlerin kullanımına sunulmuştur.

Sosyal Faaliyetler

Öğrencilerimizin yetişmesi boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için sosyal faaliyetlere önem verilmektedir. Üniversite gezileri, rekreasyon gezileri, meslek tanıtım seminerleri, bilgi yarışmaları, okul içi turnuvalar yapılmaktadır. Öğrencilerimizden gelen talepler doğrultusunda bu yıl masa tenisi kursu, tiyatro kursu, voleybol kursu olmak üzere bir çok kurs açılmıştır. Öğrencilerimizin aldıkları başarılar web sayfamızda ayrıntılı olarak duyurulmaktadır. 

Huzurlu ve Güvenli

Şehrin gürültüsünden uzak huzurlu bir eğitim yuvası olan okulumuzda gerek idarenin, gerekse nöbetçi öğretmenlerin titiz çalışmaları sonucu yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilmektedir. Ayrıca kazandırılan güvenlik kamera sistemi ile okulumuz daha güvenli hale getirilmiştir. Öğretmenlerin kendi aralarındaki ve öğretmen - öğrenci arasındaki sevgiye saygıya dayalı ilişkileri okulumuzu güvenli ve huzurlu bir eğitim yuvası haline getirmektedir.

• Okula Ulaşım İlçe dışından gelip okulumuza yerleşen öğrencilerimizden bugüne kadar hiçbir ulaşım sorunu yaşamamıştır. 

Fatih Projesi Okulumuz Fatih Projesinin uygulandığı bir okuldur.

Sınıf ve Laboratuarlarımız akıllı tahtalarla donatılmıştır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.06.2020 - Güncelleme: 25.04.2022 09:47 - Görüntülenme: 457
  Beğen | 0  kişi beğendi