RİZE / FINDIKLI - Fındıklı 15 Temmuz Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Okulumuzdan bir grup öğrenci,alan öğretmeni ve idarecimiz, Avusturya'nın başkenti Viyana'ya Erasmus hareketliliği kapsamında unutulmaz bir yolculuk gerçekleştirdi.Viyana'da geçirdikleri süre boyunca,kültürel etkinliklere katılıp,yerel yaşamı deneyimleyip uluslararası işbirliği fırsatlarıyla tanıştılar.Bu deneyim,öğrencilerimize ve katılan herkese unutulmaz anılar ve bakış açıları kazandırdı.

Mrt

Yeni başlatılan oyuncak kumbarası projemiz,çocuklara tasarruf alışkanlığı kazandırmayı hedefliyor.Bu Proje, gerek öğrencilerimizde gerek ilçede bulunan diğer okullardaki öğrencilerde, sorumluluk ve yardımlaşma duygusunu kazandırmayı hedefliyor.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMI

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 1. ORTAK YAZILI SINAV PROGRAMIMIZ

Şbt

2024 YKS SINAVI İÇİN PAZAR RAM YETKİLİLERİ TARAFINDAN KURUMUMUZ 12.SINIF ÖĞRENCİLERİ VE VELİLERİNE YÖNELİK BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI YAPILDI.

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ORTAK SINAV TAKVİMİ

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliğimizi İlçe Kaymakamımız Murat ÇÜRÜK,İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilimiz Mehmet ÇALKAP ve okul müdürleri,öğrenci velilerinin katılımıyla gerçekleştirdik.Etkinlik kapsamında ilçemizde yer alan Özel Eğitim sınıfı öğrencilerinin de katkılarıyla program gerçekleştirildi.

OKULUMUZ 1. DÖNEM VELİ TOPLANTI TARİHLERİMİZ YAYINLANDI

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ZAMAN ÇİZELGESİ

!!AKADEMİK DESTEK PAKETİNİ SEÇECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!